Verdens beste brownies!

Jeg er en ekte sjokoholiker og brownies er noe jeg aldri går lei. Denne oppskriften fikk jeg av min søsters svigerinne for noen år tilbake og jeg har sverget til den siden! Supergod på smak, sprø på toppen og akkurat så klissete som en brownie skal være. Jeg kan garantere at den faller i smak! PS: Denne er ikke for deg på slankern;)

1 stor langpanne

Ingredienser

8 egg

1 kg sukker 

400 g laktosefritt smør

6 dl hvetemel eller speltmel(jeg bruker spelt)

6 ts ekte vaniljesukker

2 ts salt

10-12 toppede ss kakao

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 grader, over og undervarme. Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og ha dette i eggedosisen. Sikt sammen de tørre ingrediensene og ha dem oppi det flytende. Piskes videre sammen til en jevn og klumpfri røre. Stekes i 22-24 minutter, på andre rille nedenfra. Skal være klissete i midten. Smaker best dagen etter!

- Tips 1: Tilsett gjerne sjokoladebiter, litt finhakket chili, valnøtter o.l for å variere litt!

- Tips 2: Holder seg godt i en tett boks i flere dager og kan fint fryses.

Skriv inn tekst her